Tel.: +421 908 815 888

+421 908 833 633

e-mail: office-ZVNC-uniquereal.sk

NA PREDAJ KRÁSNY POZEMOK V MUŽLI

Cena: 65 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Mužla
Kategória:Pozemky
Vodovod:na pozemku
Elektrina:na pozemku
Plyn:na pozemku
Kanalizácia:neuvedené
Plocha pozemku:2740 m2
 
ID inzerátu:1933

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj nádherný priestranný pozemok v obci Mužla, určený na výstavbu rodinného domu. Pozemok so svojou rozlohou umožňuje výstavbu aj dvoch rodinných domov, prípadne dvoj-domu. Približné rozmery pozemku sú 42 m na šírku a 66 m na hĺbku. Celková výmera pozemku je 2740 m2.

Pozemok bol oplotený betónovým bariérovým oplotením, vytvára ideálne súkromie a vedie k nemu asfaltová cesta. Príjemný charakter dotvárajú vysadené tuje, ovocné stromy, okrasné rastliny ako aj pravidelne udržiavaný trávnik na celej ploche pozemku. Vstup na pozemok je oddelený vstupnou plechovou bránou a nepriehľadným oplotením.

Na pozemku sa momentálne nachádza rodinný dom so súpisným číslom, ktorý je možné dočasne využívať aj na uskladnenie náradia či stavebného materiálu, prípadne pre skromnú „rekreáciu“. Nakoľko rodinný dom má vážnejšie statické porušenie odporúčam do budúcnosti túto stavbu odstrániť a postaviť si nový. Viacej informácii Vám ochotne poskytnem na miestnej obhliadke. Vedľa domu sa nachádzajú dva plechové skladové priestory, ktoré sú vybudované z pozinkovaného plechu.

Na pozemku sa nachádza: plyn, voda, elektrika a kopaná studňa, s dostatočnou celoročnou kapacitou vody.

Nehnuteľnosť sa nachádza 10 km od Štúrova a 4 km od koryta Dunaja (kde je vybudovaná cyklotrasa).

Uvedenú nehnuteľnosť odporúčam tomu, kto ocení priestranný pozemok a kto zvažuje výhodne investovať svoje finančné prostriedky do nehnuteľností. Pozemok je vyčistený, kosený a vyžaduje už len pokračovanie v udržiavaní. Ak hľadáte príjemné prostredie pre relax, oddych a regeneráciu, ponúkaná nehnuteľnosť je skvelou voľbou pre Vás.


Cena: 65 000 EUR

Kontakt k obhiadke:

Pál Fazekas
0908 833633
office-ZVNC-uniquereal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Pál Fazekas
Telefón:0908833633
E-mail:office-ZVNC-uniquereal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2