Tel.: +421 908 815 888

+421 908 833 633

e-mail: office-ZVNC-uniquereal.sk

REZERVOVANÝ! TROJIZBOVÝ RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM V KOLTE

Cena: 57 900,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Kolta
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb:3
Úžitková plocha:85 m2
Plocha pozemku:1358 m2
Garáž:Áno
Energ. certifikát:Nemá
 
ID inzerátu:1879

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Nehnuteľnosť je rezervovaná.
Radi by ste vymenili ruch mesta za pokojné bývanie na vidieku? Venujte chvíľu pozornosti nasledovnej ponuke:
za cenu malého jednoizbového bytu v Nových Zámkoch Vám ponúkame trojizbový rodinný dom na pozemku s výmerou 1358 m² v zastavanej časti obce Kolta, vzdialenej cca 20 km od Nových Zámkov.
Na rozľahlom pozemku stojí tehlový dom postavený v druhej polovici minulého storočia, pričom neskôr bola k domu pristavaná garáž a prístavba, v ktorej sa nachádza kuchyňa a špajza. V roku 2004 bola na dome vymenená strešná krytina na asfaltový šindeľ a zrekonštruovaný bol aj interiér domu.
Dom dispozične pozostáva z troch obytných miestností (v dvoch z nich sú nainštalované klimatizačné jednotky) a príslušenstva, ktoré tvoria predsieň, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s WC, komora a sklad s výstupom na povalu (pôdorys priložený). Okná a vchodové dvere sú vymenené na plastové (r. 2009). V dvoch izbách sú drevené parkety, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba.
Na pozemku sa okrem domu nachádza aj garáž spojená s domom, hospodárska budova, klenbová pivnica, kopaná studňa, vodovodná šachta s vodomerom, keďže je tu zavedená obecná voda. Odvedenie splaškov z rodinného domu je riešené do žumpy. Dom je vykurovaný štyrmi plynovými kachľami (gamatkami), ale je tu aj možnosť kúrenia interiérovým krbom a dvoma klimatizačnými jednotkami, ktoré sú inštalované v spálni a obývačke.

Kúpu danej nehnuteľnosti odporúčame záujemcom, ktorí vyhľadávajú na bývanie pokojnú lokalitu na vidieku mimo hustej zástavby a ktorí majú záujem o rekonštrukciu danej nehnuteľnosti podľa svojich predstáv. Zaujať by mohla aj prívržencov záhradkárčenia, keďže priamo pri dome je veľká záhrada s úrodnou pôdou na dopestovanie vlastnej zeleniny, či ovocia.
Iným riešením by mohlo byť rozdelenie pozemku na dva menšie s tým, že na vedľajšom pozemku (momentálne vedenom ako "záhrada") by sa vzhľadom na jeho umiestnenie voči ceste mohol postaviť ďalší rodinný dom, resp. rekreačná nehnuteľnosť.

Cena: 57 900 €

V cene je zahrnutý právny servis spojený s vyhotovením rezervačnej dohody a kúpnej zmluvy, ako aj základný poplatok za podanie návrhu na vklad nehnuteľnosti na katastrálnom úrade a asistencia pri zmene odberateľa energií.

Kontakt k obhliadke: Mgr. Denisa Tomašica Zacharides
Mobil: 0905 146 244
E-mail: denisatom-ZVNC-gmail.com

Maklér:

makler
Maklér:Denisa Tomašicová
Telefón:0905146244
E-mail:denisa.tomasicova-ZVNC-uniquereal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2