Tel.: +421 908 815 888

+421 908 833 633

e-mail: office-ZVNC-uniquereal.sk

PREDAJ 4i RODINNÉHO DOMU V OBCI DVORY nad ŽITAVOU

Cena: 105 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Dvory nad Žitavou
Ulica:Žombék
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:pôvodný stav
Počet izieb:4
Úžitková plocha:150 m2
Plocha pozemku:600 m2
Garáž:Áno
Energ. certifikát:Nemá
 
ID inzerátu:1840

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

UniQue Real Vám ponúka na predaj veľmi zachovalý 4-izbový rodinný dom postavený v r. 1975 na pokojnej ulici Žombek vo Dvoroch nad Žitavou, ktoré sa nachádzajú len 7 km od Nových Zámkov.
Murovaný rodinný dom bol postavený z pálených tehál na pozemku s výmerou 600 m², je suchý a úplne podpivničený. Strecha bola opravená nedávno s použitím asfaltových strešných pásov, inak je dom v pôvodnom, ale vo veľmi zachovalom stave so zaujímavou dispozíciou.
Dispozícia domu:
* na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza garáž a pivničné priestory (pivnica má rovnakú výmeru ako ďalšie dve obytné poschodia a nachádza sa na úrovni terénu).
* 2. nadzemné podlažie: vstupná predsieň, chodba, 1 samostatná nepriechodná izba, kuchyňa s výstupom na terasu, samostatná toaleta s umývadlom, komora, schodisko,
* na 3. nadzemnom podlaží sú 3 samostatné izby (z jednej je výstup na balkón), kúpeľňa s vaňou a toaletou, chodba.

V dome je zavedená obecná voda, plyn a elektrina, odpad je odvádzaný do obecnej kanalizácie. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi, na ohrev TÚV slúži bojler. Na pozemku sa nachádza aj plechová garáž, murované skladové priestory, náraďovňa a skleník.
Dom je okamžite obývateľný, ale takisto poskytuje možnosť kompletnej rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa. Nachádza sa vo veľmi príjemnej lokalite blízko centra obce.
Dom je bez tiarch a kúpou voľný.

Obec Dvory nad Žitavou leží v severovýchodnom cípe Podunajskej nížiny na ľavom brehu rieky Žitavy 7 km od okresného mesta Nové Zámky.
Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, sú tu 2 základné školy (s vyučovacím jazykom slovenským aj maďarským), stredná odborná škola, materská škola. Dvory nad Žitavou sa môžu pýšiť aj zrekonštruovaným kaštieľom Boncz s kaviarňou a reštauráciou, ktorá je ideálna na väčšie rodinné oslavy, svadby či každodenný gastronomický zážitok vo forme "à la carte" alebo denného menu.

Cena: 105 000 €

V cene je zahrnutý právny servis spojený s vyhotovením rezervačnej dohody a kúpnej zmluvy, ako aj základný poplatok za podanie návrhu na vklad nehnuteľnosti na katastrálnom úrade a asistencia pri zmene odberateľa energií.

Kontakt k obhliadke: Mgr. Denisa Tomašica Zacharides
T +421 905 146 244

Maklér:

makler
Maklér:Denisa Tomašicová
Telefón:0905146244
E-mail:denisa.tomasicova-ZVNC-uniquereal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2