Tel.: +421 908 815 888

+421 908 833 633

e-mail: office-ZVNC-uniquereal.sk

NA PREDAJ OBNOVENÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S 16 ÁR POZEMKOM

Cena: 135 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Semerovo
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb:3
Úžitková plocha:103 m2
Plocha pozemku:1678 m2
Garážové státie:Áno
Energ. certifikát:Nemá
 
ID inzerátu:1945

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Vo výhradnom zastúpení a poverení majiteľa Vám ponúkame na predaj 3 izbový útulný rodinný dom v obci Semerovo. Dom prešiel rozsiahlou obnovou v rámci ktorej boli vymenené okna na plastové, vchodové dvere na plastové, interiérové dvere, obnovená elektroinštalácia, podlahy laminátové, omietky, sanita v kúpeľni a WC, výmena strešnej krytiny a krovu, zateplenie domu, presklená terasa s dlažbovou podlahou.

Dom disponuje s chodbou, tromi samostatnými izbami, halou, kúpeľňou, toaletou, technickou miestnosťou, kuchyňou so špajzou a letnou kuchyňou so samostatnou toaletou, prekrytou terasou a pivničným priestorom. Stropy v izbách boli znížené so sadrokartónom.

Dom je napojený na obecnú vodu, zároveň disponuje kopanou studňou s dostatočnou kapacitou vody počas celého roka. Kanalizácia je odvedená do žumpy. Dom je vykurovaný cez plynový kotol s radiátormi, veľkou pomocou však sú krbové kachle umiestnené v hale. Ohrev teplej úžitkovej vody zabezpečuje tiež plynový kotol.

V zadnej časti domu je presklená terasa, ktorá je rozdelená na dve časti a vytvára príjemný priestor na vonkajšie posedenie a grilovanie. Z terasy je vchod do kuchyne a letnej kuchyne. Časť domu je podpivničená. V strede dvora sa nachádza prístrešok pre dve autá, sklad náradia a záhradnej techniky.

Dvor bol starostlivo upravený s výsadbou okrasných rastlín, stromov a kvetov. Vytvára príjemný chládok a navádza príjemnú atmosféru prírody.
V zadnej časti nehnuteľnosti je vytvorená záhrada na pestovanie zeleniny, na pestovanie skoršej zeleniny v menšom fóliovníku, na pestovanie ovocia ako sú jabloň, figy, hruška, orech, čerešňa, slivky a marhule.

V zadnej časti záhrady je vytvorený priestor na posedenie a oddych (zavesená hojdačka, osadený bazén, lavičky na posedenie). Na konci záhrady tečie menší potôčik.

Údaje o nehnuteľnosti:
Výmera pozemku 1678 m2
Zastavaná plocha domu 141 m2

Kúpna cena 135 000 €

Kontakt k obhliadke:

Pál Fazekas
+421 (0) 908 833633
office-ZVNC-uniquereal.sk

V prípade záujmu ochotne zabezpečíme výhodné financovanie a poistenie nehnuteľnosti.
V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie kúpnej zmluvy a asistencia pri prepise energii.

Maklér:

makler
Maklér:Pál Fazekas
Telefón:0908833633
E-mail:office-ZVNC-uniquereal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2